Tour de France Pro Cyling Manager 2015

Het is vandaag rustdag in de Ronde van Frankrijk en hoog tijd voor een spelletje op de computer. In Pro Cycling Manager speel je de rol van manager van een team met prof wielrenners en doe je mee aan het spannend wielerseizoen van 2015. Doe mee aan meer dan 200 wedstrijden (550 etappes) en de grootste uitdaging: de Tour de France 2015 en haar officiële route inclusief proloog uit Utrecht. Rekrutering, contracten met wielrenners, onderhandelingen, sponsorcontracten, training en het beheer van de ploegkalender: laat niets over aan toeval. Jouw taak is even belangrijk tijdens de koers; elke keuzeis doorslaggevend voor je succes! Neem deel aan een seizoen in de solo modus of organiseer online competities tegen virtuele managers over de hele wereld. Met de nieuwe ProCyclist spelmodus creëer en bestuur je een wielrenner vanaf het begin van zijn wielercarrière totdat hij internationale roem heeft bereikt. De carrière modus is verbeterd met een herzien progressiesysteem, 50 specifieke trainingsprogramma’s, een uitgebreider scout management systeem en de mogelijkheid om een reserve wielerteam te managen. Wat betreft gameplay zijn de strategische sprints realistischer gemaakt, met een nieuwe mogelijkheid om het voorkeurstraject van je beste sprinter te kiezen. Een high-performance AI maakt de actie uitdagender, en brengt Pro Cycling Manager tot nieuwe hoogten!

Tour de France spel kopen

Doe mee aan de Ronde van Frankrijk 2015 boordevol nieuwe mogelijkheden en speel als een van hedendaagse kampioenen op jacht naar de gele trui. Ervaar de grote emoties van een professionele wielrenner in de 21 officiële etappes van de Tour de France 2015 en rijd dit jaar voor het eerst de Critérium International en Critérium du Dauphiné. Val aan, gebruik de meest efficiënte routeplanning, pas de beste wielerstrategie toe, geef opdrachten aan je teamgenoten en verdeel je krachten zo goed mogelijk! Stel je ultieme droomteam samen in de ProTeam spelmodus en rekruteer legendarische professionele wielrenners. Ontdek de nieuwe Uitdaging spelmodus en test je vaardigheden als dalende wielrenner. En speel lokale multiplayer wedstrijden met een vriend in de co-op en versus spelmodus!

Grand depart

Vanaf de Grand Départ in Utrecht tot aan de finale op de Champs-Elysées in Parijs; in deze video volg je de grootste kampioenen in een strijd om de gele trui, tijdens nek-aan-nek sprints en uitputtende beklimmingen door bergpassen… en spring vanaf vandaag ook zelf in de race op consoles met Tour de France 2015, en op PC met Pro Cycling Manager 2015!

tour de france game 2015 kopen