Tour de France Alpen special – Win met je Tourfoto

Over enkele dagen zal het peloton aankomen bij de Alpen. In een aantal bergritten worden historische beklimmingen alpen foto wingedaan zoals de Mont Ventoux en Alpe d’Huez. Hele volkstammen zullen met camper, caravan, tent of klapstoel langs het parcours staan. De avond voor de etappe is het al groot feest op de bergen en is het een gezellig samenzijn van wielerliefhebbers onder elkaar. De BBQ gaat aan en de Franse wijn gaat rond.
Binnenkort verschijnt de Routetourdefrance.nl Alpen special. Hierbij willen we het gevoel van de berg delen met de mensen die vanuit huis hebben zitten kijken. En daarvoor is jou input nodig! Stuur jou mooiste, grappigste of op andere manier bijzondere foto of verhaal naar ons in. Wij zullen deze verhalen en foto’s verzamelen en in een mooi online archief met wielerliefhebbers delen. De twee leukste, mooiste of origineelste inzendingen kunnen een kleinigheidje tegemoet zien in de vorm van het boek “Thuis voor de Tour”.
Stuur je inzendingen naar:
tour de france alpen special
Gebruik als onderwerp: “Alpen Special” en wellicht zie je jou foto of verhaal terugkomen in onze collectie. Daarnaast maak je kans op het boek Thuis voor de Tour.