Speciale reis voor wielerfans: London Prudential Ride!

Op zondag 2 augustus gaat de London Prudential Ride-Surrey Classic van start. Het parcours gaat dwars door Londen en het graafschap Surrey en volgt deels routes van de olympische wielerwedstrijd in 2012. Ondanks dat de naam anders doet vermoeden is de Londen Prudential Ride een relatief nieuwe wielerkoers. De eerste editie, gehouden in 2013, werd gewonnen door de bekende wielrenner Mark Cavendish.
Tijdens de editie van 2015 doen er 25 teams mee, met 150 topwielrenners, waaronder Effeweg.nl’s ‘eigen’ Team Roompot Oranje Peloton. Deze ploeg wordt geleid door Jean-Paul van Poppel, Erik Breukink en Michael Boogerd en het team richt zich uitsluitend op wielrenners met de Nederlandse nationaliteit.

Bezoek de wedstrijd

Speciaal voor de wielerfans heeft Effeweg.nl een Roompot fanarrangement georganiseerd naar de London Prudential Ride. Voorafgaand aan de race wordt er een ‘meet & greet’ georganiseerd met team Roompot Oranje Peloton en natuurlijk is er volop gelegenheid om het team aan te moedigen tijdens deze spannende race. Daarnaast hebben reizigers uitgebreid de tijd om de wereldstad Londen te ontdekken met haar vele bezienswaardigheden.
Kortom de unieke kans om een internationale wielerwedstrijd bij te wonen en kennis te maken met Londen. De perfecte combinatie!
[button color=”green” size=”medium” link=”https://tourde-france.nl/effeweg-prudential” target=”blank” rel=”nofollow” ]Bekijk de aanbieding[/button]
londen prudential ride reis effeweg