Wielerkleding

Wielerkleding kopen

Ieder jaar doen de designers van verschillende wielerploegen hun best om mooie teamkleding af te leveren. Deze wielerkleding wordt ook verkocht aan particulieren. Online is er een groot aanbod van webshops die wielerkleding verkopen. Op deze pagina staat een selectie van de webshops waar je wielerkleding kan aanschaffen. Naast de teamkleding is het natuurlijk ook mogelijk om wielerkleding zonder een teamnaam aan te schaffen. Vaak is dergelijke kleding wat goedkoper en van dezelfde kwaliteit. Het gaat hierbij puur om een kwestie van smaak en welke wielerkleding je prettig vindt zitten.
Futurumshop.com
Futurumshop.com is een van de grootste online sportshops van Nederland. De Futurumshop staat bekend om een ruim aanbod van producten voor de wielerliefhebber. Dat betekent een ruim aanbod aan wielerkleding, maar ook voor accesoires, onderdelen en fietsen kan je terecht bij futurumshop. Het voordeel van Futurumshop is dat ze diverse kwaliteitsmerken aanbieden. De Futurumshop heeft twee keer de Thuiswinkel Adwards gewonnen en is daarmee een betrouwbare partij. Klik hier om de website van Futurumshop te bezoeken.
Sport 44.com 
Sport44.com is een webshop die diverse sportkleding verkoopt. Hieronder ook wielerkleding. Het aanbod is groot en de prijzen zijn erg scherp. Sport44.com heeft doorlopend acties op wielerkleding waarbij je voor een relatief laag bedrag je outfit bij elkaar kan kopen. Doordat er ook aanbod is van teamkleding van eerdere wielerseizoenen zijn er flinke kortingen. Op het moment dat wij de webshop bekeken was er al een wielershirt te koop vanaf €14,95. Klik hier om de webshop te bezoeken.
Decathlon Wielerkleding – Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een oorsprong in Frankrijk heeft Decathlon een groot assortiment scherp geprijsde wielerkleding, fietsschoenen en fietshelmen. Daarnaast kan je bij Decathlon ook terecht voor fietsonderdelen. Naast de webshop heeft Decathlon ook vestigingen in Amsterdam, Best, Kerkrade, Leeuwarden, Apeldoorn en Breda. Bekijk alle scherp geprijsde wielerkleding online in de webshop van Decathlon. Klik hier om de Decathlon webshop te bezoeken.
Bobshop.de – Bikeobello.nl
Bobshop.de is een online winkel in wielerkleding van internationaal niveau. Bobshop is een van oorspronkelijk Duitse webwinkel die inmiddels ook in Nederland actief is onder de naam Bikeobello.nl. Dit is wellicht wat verwarrend maar in Nederland was al een bedrijf dat Bobshop heette en elektronica verkocht. Bobshop.de heeft een zeer ruime keuze in wielerkleding. Er is een ruime keuze aan fietsshirts, fietsbroeken, fietshelmen, fietsschoenen en fietsjassen. Bobshop heeft de teamkleding van alle teams van 2013 op voorraad. Het aanbod is beschikt voor wielrenners en mountainbikers. Daarnaast heeft Bobshop de mogelijkheid om voor wielerverenigingen eigen teamkleding op maat te maken. Klik hier om naar de wielerafdeling van Bobshop.de te gaan.
Wieleroutfits.nl (TIP!)
Op 15-12-2016 is Wieleroutfits te Arnhem (Gelderland) door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard.
Wieleroutfits.nl is een online webshop met wielerkleding. Wieleroutfits is een pure online player en dat heeft als voordeel dat ze scherp geprijsd zijn. Bij Wieleroutfits.nl hoef je voor je bestelling geen verzendkosten te betalen. Het aanbod van wielerkleding bij Wieleroutfits.nl is erg groot. Van retro wielershirt tot de nieuwste teamkleding: je vindt het bij Wieleroutfits.nl! Wieleroutfits is een leverancier van wielerkleding en heeft op diverse websites goede beoordelingen. Daarnaast is het altijd aantrekkelijk om even te snuffelen op de pagina “sale”. Hier kan je merkkleding vinden voor scherpe prijzen. Gebruik kortingscode HD7DE7 voor 5% korting op je bestelling. Meer weten? Klik hier om naar de website van Wieleroutfits te gaan.
Zalando Wielerkleding
Zalando is een van oorsprong Duitse kledingwinkel die hard aan de weg timmert in heel Europa. In Nederland is het een van de grootste speler in online kleding en die hebben ze verworven door het bieden van een aantal zekerheden. Als je wielerkleding koopt bij Zalando dan ben je er zeker van dat: je gratis verzending hebt, de prijs scherp is en dat je binnen 100 dagen je aankoop gratis retour kan sturen. Het aanbod van wielerkleding bij Zalando is zeer uitgebreid. Diverse merken worden aangeboden zoals Craft, Protective en Gonso. Daarnaast is er ruim aanbod in minder bekende merken van Wielerkleding.