Fietskleding

Fietskleding kopen

Fietskleding is basismateriaal voor de elke (hobby)wielrenner. Het dragen van comfortabele fietskleding is de basis van een geslaagde fietstocht. Naast het feit dat fietskleding comfortabel moet zitten, ziet het er vaak ook erg mooi uit. Elk jaar verschijnt er van diverse wielrenploegen nieuwe fietskleding. Deze fietskleding is vaak kwalitatief hoogwaardig en ziet er zeer gelikt uit. Naast de fietskleding van wielerploegen zijn er natuurlijk ook divere mogelijkheden zonder ploegnaam. Fiets merkkleding zonder ploegnaam is vaak wat goedkoper maar heeft dezelfde kwaliteit. Het is dan ook een persoonlijke keuze en een kwestie van smaak wat voor kleding je aanschaft. Hieronder hebben we diverse aanbieders van fietskleding op een rijtje gezet.
Futurumshop.com
Futurumshop.com is een Nederlandse online sportwinkel. De Futurumshop is groot geworden door het ruime aanbod en scherpe prijzen op allerlei sportproducten. Futurumshop heeft een uitgebreide fietskleding afdeling van zowel teamkleding als reguliere merkkleding. Naast kleding heeft Futurumshop een groot aanbod fietsonderdelen. Door de goede service van Futurumshop hebben ze in het verleden tot twee maal toe de Thuiswinkel Awards in de wacht gesleept. Klik hier om naar de website van Futurumshop te gaan.
Sport 44.com 
De online sportshop Sport44.com is sinds 2004 actief in fietskleding. Sport44.com heeft een ruim aanbod in het sport- en recreatiesegment. Door het ruime aanbod en de scherpe prijzen is het een van de snelst groeiende bedrijven in de Benelux. Het leuke aan sport44.com is dat ze ook fietskleding van teams aanbieden uit eerdere jaren. Deze fietskleding is sterk afgeprijsd waardoor je tegen een gereduceerde prijs in teamkleding kan rijden. Op het moment dat dit artikel wordt geschreven kan je al een fietsshirt kopen bij Sport44.com voor €14,95. Klik hier om naar de webshop sport44.com te gaan.
Bobshop.de – Bikeobello.nl
Bobshop.de is een webshop die zijn oorsprong in Duitsland heeft. Deze online fietskledingwinkel is in diverse landen actief waaronder Nederland. Bobshop.de heeft een uitgebreid aanbod van fietskleding en accesoires. Bij Bobshop.de zijn shirts, helmen, jassen en broeken voor wielrenners te vinden. Door de grootte van dit bedrijf zijn er vaak scherpe acties te vinden met leuke kortingen op fietskleding. Klik hier om naar de fietskledingafdeling van Bobshop.de te gaan.
Decathlon Fietskleding
Decathlon is een Franse winkelketen die gespecialiseerd is in sportartikelen. Decathlon is opgericht in 1976 en is de grootste sportwinkel ter wereld. In totaal heeft de keten 700 vestigingen en daarvan zitten er 5 in Nederland. De bekendste vestiging is de Decathlon Amsterdam ArenA. Decathlon verkoopt diverse fietskleding en accesoires van huismerken. Doordat Decathlon veel eigen merken heeft zijn de prijzen laag. De winkels van Decathlon zijn enorm groot maar ook de webshop is erg uitgebreid. Dit is daarom voor de fietser die scherp op prijzen let zeker een webshop om eens een kijkje te nemen. Klik hier om naar de Webshop van Decathlon te gaan.
Wieleroutfits.nl
Op 15-12-2016 is Wieleroutfits te Arnhem (Gelderland) door de rechtbank in Gelderland failliet verklaard.
Wieleroutfits.nl is een online aanbieder van fietskleding. Wieleroutfits.nl is gespecialiseerd in retro wielerkleding. Daarnaast heeft Wieleroutfits een ruim aanbod van teamkleding. De collectie van verschillende fietsshirts is enorm. De kracht van wieleroutfits.nl is dat de enige focus zit op fietskleding. Hierdoor hebben ze een zeer uitgebreid aanbod. Van Belkin tot klassiek wielershirt: je zal hem waarschijnlijk vinden bij Wieleroutfits. Wieleroutfits is een betrouwbare webwinkel met een gemiddelde 8,6 beoordeling op Kiyoh. Op dit moment zijn er 82 klanten die een beoordeling hebben achtergelaten. Gebruik kortingscode HD7DE7 voor 5% korting op je bestelling. Meer weten? Klik hier om naar de website van Wieleroutfits te gaan.
Zalando Fietskleding
Zalando staat in Nederland bekend vanwege de schreeuwerige reclames. Maar Zalando is ook bekend vanwege de scherpe prijzen op kleding en de goede service. Zalando heeft een ruime afdeling met sportkleding. De fietskleding van Zalando is zeer scherp geprijsd. Daarbij hanteert Zalando een zichttermijn van 100 dagen waarbinnen fietskleding gratis retour gestuurd kan worden. Het bezorgen van fietskleding is bij Zalando altijd gratis. Zalando heeft een ruim aanbod van “merkloze” fietskleding.