Fietsenwinkels

Online Fietsen kopen

Het online kopen van fietsen wordt steeds gebruikelijker in Nederland. Diverse online retailers en bestaande fietsenwinkels openen een webshop. Via de webshop is het mogelijk om een fiets online aan te schaffen. Het kopen van een fiets online is gemakkelijk maar vergt wel enige voorbereiding. Je moet bijvoorbeeld zelf bepalen welke framemaat voor jou geschikt is. De meeste online fietsenwinkels hebben een framemaat-calculator op de website staan. Twijfel je hieraan? Bezoek dan altijd de betreffende fietsenzaak en maak gewoon een proefrit. Een online fietsenwinkel is ideaal voor mensen die precies weten wat ze willen en willen profiteren van het gemak van online kopen. Hieronder zie je een verzameling van online fietsenwinkels waar je via internet een fiets kan kopen.

Online fietsenwinkels

Futurumshop.com
Futurumshop is de online sportwinkel van Nederland. De Futurumshop is groot geworden producten in het sportsegment. Futurumshop.com verkoopt online racefietsen en mountainbikes. Alle fietsen die verkocht worden bij Futurumshop zijn sportieve fietsen. Futurumshop.com heeft in de afgelopen jaren twee keer de Thuiswinkelawards gewonnen en is daarom een betrouwbare webshop. Klik hier om naar de Futurumshop te gaan.
Bikemotion.nl
Bikemotion.nl is een online fietsenwinkel met een zeer ruim aanbod. Bikmotion levert van kinderfiets tot bakfiets en doet dit met zeer scherpe prijzen. Bikemotion bestaat sinds 2006. Merken die aangeboden worden zijn Gazelle, Batavus, Sparta, Giant, Cortina en Trek. Bikemotion heeft de mogelijkheid om aankopen te bezorgen of af te halen in Amsterdam. Bestellingen die voor 16:00 uur bij bikemotion gedaan zijn worden de volgende werkdag bezorgd. Klik hier om naar Bikemotion.nl te gaan.
Fietsenwinkel.nl
Fietsenwinkel.nl is een online webshop voor fietsen. Fietsenwinkel.nl levert alle soorten fietsen: van stadsfietsen tot en met racefietsen en elektrische fietsen. Fietsenwinkel bestaat sinds 2005 en staat bekend vanwege het grote assortiment. Fietsenwinkel.nl heeft schaalvoordeel bij de grote merken zoals Gazelle en Giant waardoor fietsen zeer scherp geprijsd zijn. Daarbij geven ze diverse garanties zoals: “Voor 17:00u besteld, morgen in huis” en geven ze service aan huis in heel Nederland. Naast fietsen heeft Fietsenwinkel.nl ook een (beperkt) aanbod van fietsenaccessoires en fietskleding. Klik hier om naar Fietsenwinkel.nl te gaan.