Tourpoule

Tour de France Poule 2016

Doe mee met onze Tourpoule 2016. Schrijf je in door op onderstaande banner te klikken!
Doe mee met de Tour de France 2016 poule

Tourpoule 2015

Utrecht is zaterdag 4 juli 2015 het decor van de Grand Départ. Met een tijdrit van bijna 14 kilometer start een nieuwe jacht op de gele trui in Parijs. Kasseien, waaieretappes, een ploegentijdrit, meerdere aankomsten op muurtjes en heel veel bergen. De 102e editie van de Tour de France heeft alles in zich om een onvergetelijke Tour te worden. Zeker gezien het feit dat alle kopstukken aanwezig zijn: Alberto Contador, Chris Froome, Nairo Quintana en titelverdediger Vincenzo Nibali.
Ook voor jou kan het een onvergetelijke Tour worden. Bij Zweeler kun je voor een paar euro inleg kans maken op duizenden euro’s. Kies de renners waar jij het meest van verwacht en win een van de vele geldprijzen. Het aanbod is ruim met verschillende type spellen en dus is er voor elk wat wils.

Tour de France Poule 2014

Doe mee met de Routetourdefrance.nl tourpoule van 2014! Dit jaar zorgen wij voor leuke prijzen voor deelnemers aan de tourpoule van Routetourdefrance.nl. Met onze poule is het mogelijk om je eigen Tour de France team samen te stellen en het op te nemen tegen andere Tour de France liefhebbers. Het is nu mogelijk om je in te schrijven voor onze tourpoule.
Aanmelden kan tot uiterlijk zaterdag 5 juli om 13:00 uur.
De Tour de France 2013 is weer voorbij en de Tour de France poule was een groot succes. Een kleine 600 deelnemers hebben meegedaan aan deze poule. In 2014 zijn we weer terug met een nieuwe tourpoule. Daarnaast kan je in 2014 meedoen met o.a. een Vuelta Poule en een Giro d’Italia poule.

Prijzenpakket tourpoule routetourdefrance.nl

Het invullen van een tourpoule is niet altijd even makkelijk. Ter voorbereiding is het altijd verstandig om de route-informatie door te nemen en onze voorbeschouwingen te lezen. Eind juni worden de prijzen van de Tour de France poule bekend gemaakt!
Lees ter inspiratie bijvoorbeeld:

media markt prijs in de tour de france 2014 poule
Win een Media Markt bon in deze Tour Poule (3x)

Tourpakket prijs Tour de France poule 2014
Onder de inschrijvers van de Tour de France poule wordt een Tour de France pakket verloot.