Tour du Jour

Tour du Jour 2013 vanuit Mariaplaats in Utrecht

Het televisieprogramma Tour du Jour wordt dit jaar vanuit Utrecht uitgezonden. Dit jaar wordt de programmareeks alweer voor de derde keer uitgekozen en er is gekozen voor live uitzendingen vanaf de Mariaplaats. Dit is in het centrum van Utrecht. Tour du Jour wordt zoals elk jaar gepresenteerd door Wilfred Genee en hij heeft dit jaar de vast gasten Michael Boogerd en Eddy Planckaert.

Format Tour du Jour

Dagelijks ontvangt Wilfred Genee ook wisselende gasten aan tafel. Dit zullen vooral mensen zijn van uit of om de wielersport zijn. Dit jaar zullen o.a. Steven Rooks, Leontien van Moorsel, Mark Tuitert en Bart Veldkamp aanschuiven. Daarnaast verzorgt Voetbal International – Huisband Danny Vera dagelijks de muziek bij het programma.

Tafelheren Tour du Jour

Het is opvallend dat Michael Boogerd de overstap heeft gemaakt van de NOS naar RTL. Tot vorig jaar waren de vaste plekken naast Genee voor Gert Jakobs en Danny Nelissen. RTL heeft aangegeven dat Gert Jakobs een aantal keer als gast zal aanschuiven bij het dagelijkse Tour de France programma. Tour du Jour is vanaf 28 juni te zien om 20:30 uur op RTL 7. Het programma duurt 1,5 uur en wordt uitgezonden tot en met de finishdag op 21 juli.
tour du jour 2013 mariaplaats